Pneumatice hidraulice:

Cerere de
OFERTA:

Marci comercializate

Home » RODCRAFT

Scule pneumatice profesionale RODCRAFT

Rodcraft Romania prin Eximod - distribuitor autorizat

De peste 35 de ani RODCRAFT inseamna calitate ridicata, produse si servicii cu valoare adaugata mare. Fondat in Muelheim an der Ruhr, Germania, RODCRAFT s-a dezvoltat permanent, devenind unul dintre primii furnizori mondiali de masini si echipamente pneumatice. Implicarea activa pe piata, calitatea si diversitatea produselor  au condus la castigarea unui nivel de notorietate a marcii de 86% pe principalele piete. Imbunatatind in permanenta produsele, serviciile si procesele, compania producatoare RODCRAFT si multe dintre centrele de relatii cu clientii sunt certificate ISO 9001 si ISO 14001.

Produsele RODCRAFT se impart in doua mari categorii: scule pneumatice (masini de insurubat cu impact, masini de insurubat cu clichet, bormasini, surubelnite, ciocane pneumatice, curatatoare prin bataie cu ace, fierastraie, pile pneumatice, pistoale de nituit, slefuitoare, pistoale de vopsit, pistoale de suflat, pistoale pentri silicont, etc) si echipamente hidraulice si pneumatico-hidraulice (cricuri pentru cutii de viteze, cricuri tip butelie, cricuri tip crocodil, cricuri pentru vehicule grele, prese hidraulice, macarale, etc.)

RODCRAFT este brandul nr. 1 de scule pneumatice in Germania si unul dintre cele mai cunoscute si utilizate in intreaga lume.

In Romania RODCRAFT este prezent prin EXIMOD PNEUMATIC EXPERT S.R.L. din 1996.

No documents found.

 

Promotii:

Macara hidraulica pentru motor Omega 44018

Macara hidraulica pentru motor Omega 44018, capacitate 1000 kg. Vezi detalii

Capsator Omer 50.16 OC

Capsator pneumatic ce indoaie capsele spre exterior, pentru capse cu latimea de 12.3 mm si cu lungimea de 10 - 16 mm. Vezi detalii

Masina de insurubat cu impact Rodcraft RC2277

Masina de insurubat cu impact 1250 Nm. Scule pneumatice Rodcraft. Vezi detalii

Polizor pneumatic RC7027

Polizor pneumatic - Biax pneumatic Rodcraft 400 W, 20000 rpm Vezi detalii
Vezi toate Promotiile