Articole


»
Noutati » Articole Blog » Compresoarele cu piston FIMA – calitate si rezistenta

Compresoarele cu piston FIMA – calitate si rezistenta

Pentru utilizare profesionala, industriala sau doar pentru hobby, este esential sa folosim compresoare cu piston de cea mai buna calitate, care sa reziste o perioada cat mai indelungata de timp, fara alte interventii in afara reviziilor periodice.

Compania noastra este importator direct de compresoare cu piston profesionale marca FIMA. Aceste echipamente sunt produse de calitate superioara, fabricate 100% in Italia, din materiale de cea mai buna calitate si componente atent selectionate. Indiferent de ce tip de compresoare cu piston cautati, nu ezitati sa ne contactati pentru a primi oferta companiei noastre!
 
De asemenea, pentru toate compresoarele cu piston pe care compania noastra le comercializeaza, oferim si servicii complete:
-consiliera tehnica;
-punere in functiune in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe;
-revizii tehnice periodice;
-service cu piese de schimb originale in perioada de garantie si postgarantie.
 

FIMA, o companie care ofera produse premium

Prezenta pe piata internatioala de mai bine de 13 ani, FIMA este capabila sa se adapteze constant la cele mai diverse si schimbatoare cerinte ale pietei, fara sa-si uite obiectivul principal: acela de a oferi produse premium. Toate compresoarele din gama Fima sunt fabricate utilizand materiale si componente de calitate superioara.
Fiecare produs este testat in diferite faze de productie pentru a se verifica conformitatea cu standardul de calitate ISO 9001. Alegerea unui compresor Fima reflecta multe cunostinte tehnice si abilitatea de a intelege un produs de inalta calitate din partea cumparatorului.

FIMA are o gama diversificata de compresoare cu piston precum:
-compresoare fara ulei (cu transmisie directa)
-compresoare cu transmisie directa cu ulei
-compresoare cu transmisie prin curea in una sau doua trepte
 
Tipuri de compresoare cu piston comercializate de compania Eximod Pneumatic Expert:
Compresoarele fara ulei sunt utilizate in general in aplicatii hobby sau “do it yourself”. Constructia tehnica superioara, fiabilitatea, dimensiunea redusa, usurinta in manevrare si cerintele minime de mentenanta (considerand absenta uleiului), fac din fiecare compresor fara ulei FIMA alegerea ideala.

Linia de compresoare fara ulei cuprinde numeroase modele cu rezervor de aer la 2 la 50 l si debit de aer de la 60 la 200 l/min.
 
Compresoarele cu transmisie directa FIMA sunt ideala pentru aplicatii profesionale, dar si pentru aplicatii “do it yourself”, in cazul modelelor mai mici. Fiecare compresor cu transmisie directa cu ulei din linia Piper de la Fima se remarca prin robustete, data de cilindrul construit din fonta si sistemul complex de lubrifiere a componentelor, care evita supraincalzirea.

Linia de compresoare cu transmisie directa cu ulei Piper FIMA cuprinde numeroase modele cu capacitatea rezervorului de la 3 la 100 l si debit de aer aspirat de la 150 la 300 l / min.
 
Compresoarele cu transmisie prin curea FIMA reprezinta alegerea ideala pentru orice profesionit. Linia de compresoare cu transmisie prin curea intr-o treapta Jumbo FIMA sunt destinate utilizarii profesionale si cuprinde modele cu capacitatea rezervorului de la 24 la 270 l, la o presiune de lucru de pana la 10 bari.

Linia de compresoare cu transmisie prin curea in doua trepte Jumbo FIMA include numeroase modele cu puterea motorului cuprinsa intre 5,5 si 15 Hp, capacitatea rezervorului de la 100 la 900 si presiune de lucru de pana la 15 bari.
 
Compresoarele in tandem FIMA sunt disponibile de la 2x4 Hp la 2x10 Hp, cu butelie de 500 l sau 900 l si presiune de lucru de pana la 15 bari.
 
Linia de compresoare silentioase Fima cuprinde numeroase modele disponibile cu puteri de la 3 Hp la 10 Hp, butelie de 500 l si presiune de pana la 10 bari.

Sunt compresoare caracterizate printr-un nivel de zgomot redus datorita faptului ca sunt asamblate intr-o carcasa izolata fonic cu material rezistent la foc si care absoarbe zgomotul, permitand reducerea nivelului de zgomot cu 10 dB fata de compresoarele traditionale.
 
In plus, comercializam capete de pompare
Pompele cu transmisie prin curea FIMA se evidentiaza prin performanta ridicata, fiabilitate si nivelul de zgomot redus. Aceste caracteristici au rezultat in urma multor ani de exprienta si cercetare continua, la care s-a adaugat preocuparea permanenta de crestere a calitatii si performantei produselor.


↫  inapoi


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza! 
(nu va fi facut public)    
 

Introduceti codul din imagine: