Articole


»
Noutati » Articole Blog » Cuplele rapide Prevost– un standard pentru calitate si siguranta

Cuplele rapide Prevost– un standard pentru calitate si siguranta

Compania Prevost combina performante tehnologice ridicate pentru a indeplini cele mai inalte standarde cerute de operatori, cuplele rapide Prevost fiind recunoscute datorita faptului ca au o calitate de neegalat, cu inovatii tehnologice brevetate si protejate. Gama de produse Prevost este sinonima cu calitatea excelenta, durata de viata, inovatie, siguranta si eficienta maxima a sistemelor si masinilor pneumatice.

Cuplele rapide au aplicabilitate in orice domeniu in care este utilizat aerul comprimat: linii de asamblare (auto, aparate de uz casnic etc.), fabricarea mecanica si ateliere de prelucrare, industria hartiei si a tiparirii, reparatii auto, industria textila, industria lemnului si a materialelor plastice, etc.


Cuplele rapide Prevost sunt intotdeauna alegerea ideala deoarece:

Sunt usor de folosit
-produsele Prevost ofera o conectare rapida fara efort si fara niciun risc de deterioare a mecanismului intern;
-corpul pivotant permite asamblarea rapida si pozitionarea optima, lucru care duce la costuri reduse, ca rezultat al cresterii productivitatii si a satisfacerii depline a cerintelor de lucru pentru instalare.

Au siguranta certificata
-gama de cuplaje rapide Prevost asigura controlul deconectarii in siguranta astfel ca nu exista niciun risc de rasucire a furtunului sau deconectare accidentala si nu exista pericole pentru operatori sau pentru produsele si unelte aflate in apropiere;
-pentru a evita riscul contaminarii aerului comprimat in timpul aplicarii vopselei sau lacului (imperfectiuni de suprafata), produsele sunt fabricate fara silicon;
-constructie antistatica;
-pentru a evita riscul de a atrage praf extern pe suprafete vopsite sau lacuite sau pentru a evita crearea de energie electrostatica in timpul aplicarii.

Au un design ergonomic pentru lucru confortabil
-aceste cuple rapide au forma ergonomica pentru a asigura o aderenta naturala si o manevrare usoara si o suprafata din material compozit non-aderenta pentru a asigura o prindere ferma;
-produsele Prevost ofera un cuplaj compact si usor pentru un confort maxim pentru utilizatori in caz de manipulari repetitive, asigurand in acest mod eficienta si precizie in utilizare.

Sunt robuste
-produsele din gama Prevost sunt rezistente la abraziune, vibratii, coroziune, impact si zdrobire, acestea fiind realizate dintr-un material compozit armat, rezistent la conditiile dificile intalnite frecvent in productie sau in ateliere.

Prezinta compatibilitate internationala
-cu toate profilurile standard si non-standard, produsele Prevost indeplinesc cerintele pentru toate standardele (ISO 6150B, ISO 6150C, 7.2-7.4 mm);
-butoanele cu coduri de culori permit identificarea rapida si usoara a profilurilor internationale astfel incat prezinta mai putine riscuri de eroare de conectare care pot duce la deteriorari sau accidente.

Va invitam sa descoperiti aici gama de cuplaje rapide PREVOST.

↫  inapoi


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza! 
(nu va fi facut public)    
 

Introduceti codul din imagine: