Pompe compresoare aer | Eximod Pneumatic Expert
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Compresoare aer » Compresoare cu piston » Capete de pompare

Pompe compresoare de aer

Pompele cu transmisie prin curea FIMA se evidentiaza prin performanta ridicata, fiabilitate si nivelul de zgomot redus. Aceste caracteristici au rezultat in urma a multor ani de experienta si cercetare continua, la care s-a adaugat preocuparea permanenta de crestere a calitatii si performantei produselor.

Pompele pentru compresoarele de aer FIMA sunt disponibile intr-o treapta cu un debit de aer de pana la 510 l/min si in 2 trepte cu debit de aer de pana la 1400 l/min. Ambele variante au capete din aluminiu cu aripioare mari si racitor, placa ventil din otel inoxidabil pentru rezistenta ridicata, cilindri din fonta, pistoane traditionale si bare de legatura cu pini de improscare pentru o lubrifierea mai buna.


 

Produse afisate:
Ordonare dupa:

Cap pompare Fima C55K
Debit aer 650 - 832 l/min
Detalii
Cap pompare Fima C60K
Debit aer 850 - 1105 l/min
Detalii
Capete de pompare Fima C70K
Debit aer 1000 - 1400 l/min
Detalii

1 


Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl