Promotii – Eximod Pneumatic Expert
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Promotii

Promotii Eximod

Descoperiti mai jos ofertele promotionale pe care vi le-am pregatit! Nu ezitati sa comandati acum scule pneumatice, echipamente hidraulice si accesorii cu un raport calitate-pret excelent!

promo img
Profitati de noua promotie RODCRAFT TOPS 2019-1!

Aceasta include o gama variata de scule pneumatice, echipamente hidraulice si accesorii la preturi de top si calitate pe masura!


Pentru a vedea catalogul de produse si preturi click aici.
☆ Valabila pana la: 8/31/2019
promotie ACTIVA

promo img
1.      Organizatorul
Organizatorul Campaniei "BUY BACK - RODCRAFT!" este S.C. EXIMOD PNEUMATIC S.R.L., persoana juridica romana, unic importator si distribuitor in Romania al produselor purtand marca Rodcraft, avand sediul social in Mun. Bucuresti, Sos Chitilei, nr. 283, Sector 1, CIF RO 8292 numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/6416/1991.

2.      Durata si locul de desfasurare
Campania este organizata pe teritoriul Romaniei si se va desfasura in perioada 01 aprilie 2017 - 31 iulie 2017 .

3.      Modalitate de desfasurare
Fiecare persoana fizica sau juridica care detine orice tip de scula pneumatica (alt brand decat Rodcraft) si doreste sa o inlocuiasca cu un produs nou, poate beneficia de campania Eximod Pneumatic Expert S.R.L.
Produsul pe care doreste sa il schimbe trebuie adus personal la sediul central din Sos. Chitilei nr. 283, sector 1, Bucuresti sau expediat prin firma de curierat rapid Fan Courier la aceeasi adresa, cu plata la destinatar. Acesta va primi din partea organizatorului o reducere de 10% din valoarea produsului achizitionat. Produsul achizitionat trebuie sa fie de acelasi tip cu cel adus la schimb (pentru a beneficia de reducerea de 10% la achizitionarea unei bormasini Rodcraft se va preda o bormasina veche - alt brand).
Reducerea acordata se aplica tuturor sculelor pneumatice RODCRAFT comercializate de S.C Eximod Pneumatic S.R.L
 
Acordarea reducerii se obtine numai prin predarea unui produs vechi conform prezentului regulament.
☆ Valabila pana la: 12/31/2017
promotie INACTIVA

1 


Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Deprag Dynabrade DeVilbiss Dino Paoli Far Fasco Omer Tecna SMC Prevost Fima Pressol Apac Omega Spin AHCON Cosek Sirio Action Genius Unior KS Tools