Service scule pneumatice, elctrice, compresoare si echipamente hidraulice - Eximod
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Service » Service scule si echipamente

Centru Service Autorizat

Service Scule Pneumatice si Echipamente Hidraulice / Pneumatico - Hidraulice


Eximod Pneumatic Expert este:

CENTRU DE SERVICE AUTORIZAT PENTRU ROMANIA AL MARCILOR DE SCULE PNEUMATICE SI ECHIPAMENTE HIDRAULICE

  • RODCRAFT
  • CHICAGO PNEUMATIC
  • CALZONI, SP AIR, NPK AIR TOOLS (aflate in portofoliul RCD ITALY)

pentru care asigura: servicii de reparatii in perioada de garantie si post garantie, servicii de intretinere si verificare periodica precum si piese de schimb originale

Aceleasi servicii de reparatii sunt oferite si pentru celelalte branduri de scule si echipamente pe care le comercializam: Omer, Fasco, Ober, Yokota, Toku, Omega, Rockair etc., iar pentru alte marci asiguram serviciul de reparatii in masura compatibilitatii pieselor de schimb.

Serviciile de mentenanta si reparatii se pot realiza atat in cadrul centrului de service, cat si la sediul beneficiarului, daca acesta este din Bucuresti sau zonele limitrofe. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii sau daca doriti sa programati o interventie prin intermediul serviciului de service mobil pentru scule pneumatice si echipamente.

CENTRU DE SERVICE REPARATII SCULE PNEUMATICE SI ECHIPAMENTE HIDRAULICE

Adresa: Sos. Chitilei nr. 283, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021/6673870; 0720533752
Program: Luni-Vineri 8:30 - 17:00

Va rugam ca intotdeauna produsele pe care le trimiteti in service in perioada de garantie sa fie insotite de copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.

De asemenea va rugam ca orice unealta pneumatica sau echipament sa-l trimiteti impreuna cu formularul “Cerere de reparatie scule pneumatice, echipamente hidraulice sau pneumatico-hidraulice”.
Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl