Scule pneumatic SPIN – Eximod Pneumatic Expert
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Producatori » Spin

Spin


Categorii


Compania SPIN a fost fondata in 1978 la Rimini in Italia, ajungand sa fie astazi un brand binecunoscut in industria auto la nivel international, produsele sale fiind prezente in peste 90 de tari.
Principalul obiectiv al companiei Spin este calitatea produselor. Departamentul de productie realizeaza cu maxima atentie testele de control in fiecare stadiu de productie, alaturi de testul final al produsului finit. Aceasta metoda permite Spin sa reduca considerabil numarul de probleme post vanzare. De asemenea compania a investit inca de la inceput in departamentul de cercetare si dezvoltare, care desfasoara programe de inovare continua pentru cele mai importante linii de produse Spin, astfel incat compania sa poata furniza produse nu doar de cea mai buna calitate, dar si de ultima tehnologie.

Produse oferite:


Produse afisate:
Ordonare dupa:

Momentan nu exista produse .


Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl