Fierastraie si accesorii de cea mai buna calitate - Cengar
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Producatori » Cengar

Cengar


Categorii


Compania Cengar a fost infiintata in Halifax, West Yorkshire, UK in anul 1945 pentru a produse scule pneumatice pentru utilizare in industria producatoare de motociclete si aeronave.
In 1954, compania a proiectat si patentat fierastraul pneumatic cu piston dublu si a continuat sa imbunatateasca produsul printr-un alt paten in anul 1964. Rezultatul a fost producerea unui fierastrau usor si rezistent care avea nevoie doar de o mica cantitate de aer pentru a functiona. Aceasta politica de dezvoltare a produsului a continuat de atunci si pana acum, aducand imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste aspectul, calitatea si materialele, acestea reprezentand si motivul pentru care fierastraiele pneumatice Cengar continua sa fie cele mai bune din lume.

In prezent gama de produse Cengar include:
  • Fierastraie pneumatice industriale
  • Lame pentru fierastraie
  • Departator pneumatic pentru repararea europaletilor
Orice produs achizitionat din gama Cengar va garanta calitate si o durata de viata indelungata.
Pentru consultanta in alegerea solutiei optime pentru nevoile dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Produse oferite:


Produse afisate:
Ordonare dupa:

Momentan nu exista produse .


Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Dynabrade Dino Paoli DeVilbiss Fasco Omer Far Tecna RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra Prevost KTC Fima SMC Pressol Apac Omega Spin AHCON Compac BVA Hydraulics Atek Makina PCL Sirio Action Butler M&B Engineering Genius KS Tools Armeco Cengar