Prese hidraulice – Eximod Pneumatic Expert
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»

Presa hidraulica este un utilaj care genereaza forta de compresie prin intermediul unui cilindru hidraulic. Presa hidraulica poate dezvolta constant aceeasi forta de presiune, comparativ cu presa mecanica a carei forta se dezvola doar in partea de jos a cilindrului.

Prese hidraulice pentru utilizare profesionala

Este folosita in scopuri industriale unde este necesara o presiune mare pentru comprimarea metalelor in foi subtiri. De asemenea, presa hidraulica are capacitatea de a comprima o presiune mare intr-un cilindru, avand un diametru mic. Totodata, este folosita pentru forjare, turnare, decupare, stantare si in operatiunile de formare a metalului. 

O presa hidraulica poate realiza o serie de procedee care, in mod normal, ar necesita o lunga perioada de timp. Presa hidraulica a devenit foarte importanta pe piata de nisa castigand multa credibilitate datorita avantajelor pe care le prezinta.

Eximod comercializeaza o gama larga de tipuri de presa hidraulica de banc sau podea.

 


Rodcraft WHEEL TROLLEY by Ahcon Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Deprag DeVilbiss Dynabrade Dino Paoli Far Fasco Omer Tecna SMC Prevost Fima Pressol Apac Omega Spin Sirio Action Genius Unior KS Tools