Despre noi – Eximod Pneumatic Expert
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Despre noi

Eximod Pneumatic Expert - de 25 de ani furnizor de solutii tehnice

Companie fondata in 1991, Eximod Pneumatic Expert este un pionier al importului si al distributiei de scule pneumatice si echipamente din Romania, investind constant in servicii si produse.

Misiunea companiei a fost intotdeauna centrata pe nevoile clientului, oferind cele mai bune solutii tehnice, precum si consultanta tehnica specializata pentru implementarea acestora. Ne dorim sa aducem plus valoare clientilor prin produsele si serviciile furnizate.

Valorile in care credem cu tarie reprezinta baza fundatiei prin care am reusit sa castigam respectul clientilor nostri de-a lungul anilor:

Pasiune pentru calitate
Inca din anul 1996, am inceput colaborarea cu brandul german de scule pneumatice si echipamente hidraulice RODCRAFT, alaturi de care am evoluat si am asigurat de-a lungul timpului cele mai performante solutii tehnice. Colaborarea cu brandul Rodcraft a reprezentat sursa de inspiratie pentru modelul nostru de lucru, insuflandu-ne aceeasi dorinta de inovare si pasiune pentru calitate.
De atunci, selectarea furnizorilor s-a facut intotdeauna foarte atent, tinandu-se cont de traditia acestora pe piata si capacitatea de a oferi produse de ultima tehnologie, fabricate din materiale de calitate, cu termene de livrare cat mai scurte si care pot asigura piese de schimb pentru produsele furnizate.

Flexibilitate
Flexibilitatea ne-a ajutat de-a lungul timpului sa ne putem adapta usor schimbarilor pietei, sa putem anticipa si identifica nevoile clientilor, furnizand astfel solutiile corespunzatoare. De asemenea, suntem tot timpul in pas cu noile tendinte din industrie si ne imbogatim constant portofoliul cu produse inovatoare pentru a satisface nevoile clientilor de dezvoltare si modernizare.

Integritate
Toate colaborarile noastre au fost construite pe baza unor relatii oneste, increderea si loialitatea reprezentand ingredientele principale pentru o relatie de succes. Suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul colaborarii, fie ca vorbim de consilierea preliminara in alegerea sculelor si echipamentelor potrivite, sau de recomandari privind optimizarea proceselor de lucru.
Ne informam constant clientii cu privire la detaliile tehnice, la statusul comenzilor, sau a diferitelor activitati.


In prezent, in urma experientei acumulate de peste 25 de ani, punem la dispozitia clientilor nostri un portofoliu bogat de produse de la branduri de top, dar si servicii profesioniste de consultanta si reparatii scule si echipamente:

Scule pneumatice: masini de insurubat cu impact, masini de insurubat cu clichet, surubelnite, bormasini, capsatoare si pistoale de batut cuie, ciocane, compactoare, polizoare, pistoale de nituit, slefuitoare, pistoale de vopsit, pistoale de gresat, pistoale pentru silicon, pistoale de sablat, pistoale de suflat cu aer
Echipamente hidraulice precum prese, macarale, cricuri tip crocodil, cricuri tip butelie, cricuri pentru cutii de viteze, standuri pentru motor
Pompe de alimentare cu ulei proaspat, pompe de recuperat ulei uzat
Pompe si echipamente de gresat
Accesorii si consumabile pentru toate sculele si echipamentele din portofoliu
Compresoare cu piston, compresoare cu surub si accesorii pentru acestea
Echipamente specifice pentru service-uri auto si vulcanizari: elevatoare, masini de echilibrat, roti, masini de montat/demontat anvelope, masini de indreptat jante, etc.
Pentru mai multe informatii despre produse, click aici.

Service autorizat cu piese de schimb originale
Asiguram sevicii de reparatii in perioada de garantie si post garantie, servicii de intretinere si verificare periodica, precum si piese de schimb originale.
Serviciile de mentenanta si reparatii se pot realiza atat in cadrul centrului de service din Bucuresti, cat si la sediul beneficiarului, in cazul produselor cu gabarit mai mare.
De asemenea, dupa utilizarea serviciilor de reparatie, specialistii nostri va vor asigura tot suportul de care aveti nevoie, precum si sfaturi utile pentru intretinerea sculelor si echipamentelor.
Pentru mai multe informatii despre service si program, click aici.

Consultanta tehnica specializata 
Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra si sa oferim indrumare in procesul de selectare a sculelor si echipamentelor potrivite, precum si sfaturi pentru intretinerea acestora, pentru a asigura o durata de viata prelungita si a optimiza procesele dumneavoastra de lucru.
Pentru consiliere in alegerea sculelor si echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastra, click aici.


Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl