Despre noi – Eximod Pneumatic Expert
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Despre noi

Eximod Pneumatic Expert - de 25 de ani furnizor de solutii tehnice

S.C. EXIMOD PNEUMATIC EXPERT S.R.L. a fost infiintata in 1991, iar din 1996 si-a desfasurat activitatea exclusiv in domeniul importului si distributiei la nivel national de scule pneumatice profesionale si industriale, dorind sa se afirme si sa fie recunoscuta pe piata ca un expert in domeniu.

Misiunea companiei este de a se dezvolta oferind cu promtitudine si profesionalism cele mai bune si eficiente solutii utilizatorilor industriali si a celor din domeniul auto. Calitatea produselor si serviciilor, respectul aratat in relatia cu clientii, flexibilitatea, dorinta de a gasi si oferi intotdeauna solutia optima pentru aplicatia clientului au constituit intotdeauna principiile dupa care ne-am ghidat de-a lungul anilor.

S.C. EXIMOD PNEUMATIC EXPERT S.R.L. isi propune sa ofere clientilor sai doar produse de calitate superioara, indiferent daca acestea sunt scule, echipamente, accesorii sau consumabile. De aceea selectarea furnizorilor s-a facut intotdeauna foarte atent, tinandu-se cont de traditia acestora pe piata si capacitatea de a oferi produse de ultima tehnologie, fabricate din materiale de calitate, cu termene de livrare cat mai scurte si care pot asigura piese de schimb pentru produsele furnizate.

Incepand din anul 1996 firma noastra este cu mandrie unic importator si reprezentant in Romania al brandului german de scule pneumatice si echipamente hidraulice RODCRAFT PNEUMATIC TOOLS. Cu o traditie de peste 40 de ani, RODCRAFT s-a dezvoltat permanent, devenind unul dintre principalii furnizori mondiali de masini-unelte pneumatice si echipamente hidraulice, fiind prezenta in peste 80 de tari ale lumii.

Imbunatatind in permanenta produsele, serviciile si procesele, RODCRAFT este certificata ISO 9001. De asemenea compania a investit continuu in proiecte de cercetare-dezvoltare, laboratorul propriu de testare din Germania reprezentand o parte integranta a startegiei de conducere, oferind garantia inaltei calitati a produselor RODCRAFT.


In prezent S.C. EXIMOD PNEUMATIC EXPERT S.R.L. furnizeaza direct clientilor finali si prin reteaua de distribuitori autorizati intreaga gama de:
- scule pneumatice, intre care masini de insurubat cu impact, masini de insurubat cu clichet, surubelnite, bormasini, capsatoare si pistoale de batut cuie, ciocane, compactoare, polizoare, pistoale de nituit, slefuitoare, pistoale de vopsit, pistoale de gresat, pistoale pentru silicon, pistoale de sablat, pistoale de suflat cu aer
- echipamente hidraulice precum prese, macarale, cricuri tip crocodil, cricuri tip butelie, cricuri pentru cutii de viteze, standuri pentru motor
- pompe de alimentare cu ulei proaspat, pompe de recuperat ulei uzat
- pompe si echipamente de gresat
- accesorii si consumabile pentru toate sculele si echipamentele de mai sus
- compresoare cu piston, compresoare cu surub si accesorii pentru acestea

Deoarece ne dorim parteneriate pe termen lung cu clientii nostri, firma noastra dispune de un service profesionist pentru scule pneumatice si echipamente hidraulice diverse, cu specialisti de inalta calificare si o dotare optima cu piese de schimb, astfel incat operatiunile de depanare in perioadele de garantie si post-garantie sa se realizeze in cele mai bune conditii. Ca o confirmare a calitatii produselor si serviciilor oferite, incepand din anul 2010 detinem certificarea sistemului de management al calitatii din partea Rina Simtex, in conformitate cu standardul de referinta ISO 9001/2008 pentru comercializarea sculelor pneumatice si echipamentelor hidraulice cat si pentru activitatea de service-are a acestora.Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Dynabrade Dino Paoli DeVilbiss Fasco Omer Far Tecna RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra Prevost KTC Fima SMC Pressol Apac Omega Spin AHCON Compac BVA Hydraulics Atek Makina PCL Sirio Action Butler M&B Engineering Genius KS Tools Armeco Cengar