Italmatic
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Producatori » Italmatic

Italmatic


Categorii


Înființată în 1966 în Italia, compania ITALMATIC și-a început activitatea în industria cauciucului și, în special în proiectarea, construcția și instalarea de mașini și instalații complete pentru producerea și reșaparea anvelopelor, obținând în scurt timp o puternică recunoaștere internațională.

Astăzi, Italmatic este o companie, lider la nivel mondial ca furnizor cu o gama completa pentru companiile care operează în industria de reșapare, reparare și asistență pentru anvelope.

Italmatic produce multe dintre articolele printre care lame și raclete de șlefuit, discuri din carbură și greutăți de echilibrare, cu cote de piață relevante la nivel internațional. Produsele de fabricație proprie sunt susținute de distribuția, în multe cazuri în exclusivitate, a articolelor unor companii internaționale de primă mărime, cum ar fi, de exemplu, Ruff, Patch Rubber, Alligator, Schrader, Wonder, Safety Seal, Ingersoll Rand, VDO, Huf etc.

De-a lungul anilor, prin investiții semnificative, printre care și deschiderea în 1976 a unei a doua fabrici de 6.000 mp la periferia orașului Lucca, ITALMATIC și-a extins activitățile la noi linii de afaceri:

  •  Autoclave: de peste 20 de ani, Italmatic proiectează și produce autoclave pentru polimerizarea cauciucului și pentru alte aplicații, printre care stratificarea sticlei, tratarea materialelor compozite, fabricarea furtunurilor de cauciuc etc.
     
  • Anvelope solide industriale superelastice: din anul 2000 se produc anvelope solide COMFORT pentru stivuitoare, folosind matrici cilindrice radiale în șase segmente, asigurând o calitate și performanțe maxime în comparație cu anvelopele solide produse cu tehnologie tradițională. De asemenea, se produce un număr considerabil de prese pentru montarea/demontarea anvelopelor solide de pe jantele stivuitoarelor.
     
  • Acoperirea cu cauciuc și poliuretan a cilindrilor: din 1990, Italmatic produce instalații pentru acoperirea cu cauciuc și poliuretan a cilindrilor pentru industria hârtiei, industria textilă etc. și desfășoară direct activitatea de acoperire.
     
  • TPMS: sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) au devenit obligatorii în Europa în cursul anului 2014, iar Italmatic a investit în divizia TPMS EuroShop pentru a oferi o gamă completă de produse și servicii specifice, devenind unul dintre principalii jucători de pe piața europeană pentru această activitate.

Produse oferite:Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl