Distribuitor scule pneumatice Dynabrade
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Producatori » Dynabrade

Dynabrade


Categorii


Incepand cu anul 1969, Dynabrade USA si-a castigat o excelenta reputatie si o pozitie de lider in proiectarea si realizarea de scule pneumatice abrazive si de accesorii aferente acestora. Cu o gama ce depaseste 800 de produse, Dynabrade satisface nevoi specifice din numeroase industrii din intreaga lume. Sculele si accesoriile Dynabrade sunt folosite pentru aplicatii de polizare, debavurare, uniformizare, slefuire si finisare a unor materiale ca: metal, lemn, plastic, sticla, cauciuc, piatra si materiale compozite.

Fiecare produs Dynabrade face obiectul unui proces riguros de testare, efectuat in etape precise, incepand cu faza de proiectare, continuand cu faza de productie si pana la cea de ambalarea, pentru a asigura ca acestea se ridica la standardul de calitate specifice brandului si la cerintele clientilor.

Echipele de cercetare si dezvoltare Dynabrade imbunatatesc continuu oferta de produse in functie de cerintele pietei si noile tehnologii, corelate cu ultimele inovatii  si progrese tehnologice din industria abraziva.

Produse oferite:


Produse afisate:
Ordonare dupa:

Slefuitor rotoorbital Dynabrade - DYNORBITAL EXTREME
Ø talpa: 127 mm (5") sau 152 mm (6")
excentric: 5 mm (3/16") sau 2,5 mm (3/32")
Detalii
Slefuitor cu vibratii Dynabrade 58550
Ø talpa 70x400 mm/ excentric - 5 mm, pentru utilizare cu doua maini
Detalii
Slefuitor cu vibratii Dynabrade 58551
Ø  talpa - 100x400 mm/ excentric - 5 mm, pentru utilizare cu doua maini
Detalii
Slefuitor cu vibratii Dynabrade 58552
Ø talpa 115x225 mm/ excentric - 5 mm
Detalii

1 


Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Dynabrade Dino Paoli DeVilbiss Fasco Omer Far Tecna RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra KTC Fima Prevost SMC ECLIPSE MAGNETICS Apac Pressol Omega Spin AHCON Compac Atek Makina PCL BVA Hydraulics Sirio Action M&B Engineering Butler Genius KS Tools Armeco Cengar HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic