Sisteme de insurubat cu masini cu acumulatori
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Scule electrice, scule cu acumulatori » Sisteme de insurubat cu masini cu acumulatori

Cele mai performante sisteme de insurubat cu acumulatori

EXIMOD PNEUMATIC EXPERT va ofera cele mai performante sisteme de insurubat cu acumulatori de la produducatorul japonez de renume mondial YOKOTA. Sistmele sunt formate din masini de insurubat cu impuls  cu acumulatori, unitate wireless, unitate display si consola de programare.
Fiecare masina de insurubat cu acumulatori Yokota cu tehnologie hibrid are incorporat un traductor de cuplu si un codificator de unghi pe axul de antrenare si este conectata la un controler.
Sistemele de insurubat cu acumulatori Yokota reprezinta alegerea ideala in unitatile de asamblare din industrie, acolo unde nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei.
Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii despre sistemul de insurubat cu acumulatori potrivit aplicatiei dumneavoastra!


Rodcraft Compac Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Deprag Dynabrade DeVilbiss Dino Paoli Far Fasco Omer Tecna SMC Prevost Fima Pressol Apac Omega Spin AHCON Cosek Sirio Action Genius Unior KS Tools