Sisteme de insurubat cu masini cu acumulatori
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Scule electrice, scule cu acumulatori » Sisteme de insurubat cu masini cu acumulatori

Cele mai performante sisteme de insurubat cu acumulatori

EXIMOD PNEUMATIC EXPERT va ofera cele mai performante sisteme de insurubat cu acumulatori de la produducatorul japonez de renume mondial YOKOTA. Sistmele sunt formate din masini de insurubat cu impuls  cu acumulatori, unitate wireless, unitate display si consola de programare.
Fiecare masina de insurubat cu acumulatori Yokota cu tehnologie hibrid are incorporat un traductor de cuplu si un codificator de unghi pe axul de antrenare si este conectata la un controler.
Sistemele de insurubat cu acumulatori Yokota reprezinta alegerea ideala in unitatile de asamblare din industrie, acolo unde nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei.
Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii despre sistemul de insurubat cu acumulatori potrivit aplicatiei dumneavoastra!


Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Dynabrade Dino Paoli DeVilbiss Fasco Omer Far Tecna RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra KTC Fima Prevost SMC ECLIPSE MAGNETICS Apac Pressol Omega Spin AHCON Compac BVA Hydraulics Atek Makina PCL Sirio Action Butler M&B Engineering Genius KS Tools Armeco Cengar HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems