PCL
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Producatori » PCL

PCL


Categorii


Când vine vorba de alegerea celui mai bun brand pentru produse de umflare a anvelopelor și aer comprimat, nu puteți învinge PCL. Cu peste 80 de ani de experiență în dezvoltarea de echipamente pneumatice sofisticate, PCL este recunoscut ca lider global în proiectarea și fabricarea celui mai avansat și cuprinzător portofoliu de produse de umflare a anvelopelor și de aer comprimat de pe piață.
 
Produsele sale sunt familiare în garajele, magazinele de anvelope, fabricile și atelierele din întreaga lume. Marca de încredere PCL "Made in Sheffield" a devenit sinonimă cu produse de calitate superioară, susținute de servicii de primă clasă și asistență tehnică locală, indiferent unde își au sediul clienții săi.
Fondată în 1938, când primele manometre au fost proiectate și fabricate în Sheffield, PCL a cunoscut o creștere fenomenală, alăturându-se grupului de companii HORNGROUP, împreună cu marca TECALEMIT în 2011.
În prezent, PCL exportă în peste 100 de țări prin intermediul unei rețele mondiale de agenți și distribuitori, rămânând în același timp ferm atașată de rădăcinile sale, producând din unitatea de producție ultramodernă din Sheffield.
 
PCL are o forță de muncă foarte calificată și este dedicată furnizării de soluții fiabile și la prețuri competitive pentru fiecare aplicație și nivel de activitate. Pentru clienți, acest lucru înseamnă acces la vechile favorite, pe lângă noile produse și game revoluționare, inclusiv umflarea electronică a anvelopelor, scule pneumatice, tratarea aerului și azot.
 
Fiind o companie dinamică și orientată spre viitor, PCL continuă să se extindă, investind în dezvoltarea de produse și în capacități internaționale pentru a răspunde nevoilor clienților.

Produse oferite:


Produse afisate:
Ordonare dupa:


1 


Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl