Masini de insurubat cu impuls cu acumulatori
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Scule electrice, scule cu acumulatori » Masini de insurubat cu impuls cu acumulatori

Masini de insurubat cu impuls cu acumulatori - cuplu 8 - 65 Nm

Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori din seria YZ  de la Yokota, aflate in portofoliul de produse al firmei noastre, sunt puternice, ofera acuratete ridicata si, cel mai importanat nu degaja forte de reactie in timpul insurubarii, fiind alegerea ideala pentru agentii economici industriali, in special acolo unde nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei.
Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori YZ Yokota incorporeaza tehnologie hibrid si reprezinta punctul culminant al calitatii atinse de producatorul japonez.
Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori YBZ Yokota sunt controlate electronic, au traductor de unghi incorporat pentru a asigura un nivel de acuratete foarte ridicat, permit numararea si permit protejarea setarilor cu parola.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pentru a va oferta masina de insurubat cu impuls cu acumulatori Yokota potrivita fiecarei aplicatii.


Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Dynabrade Dino Paoli DeVilbiss Fasco Omer Far Tecna RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra KTC Fima Prevost SMC ECLIPSE MAGNETICS Apac Pressol Omega Spin AHCON Compac BVA Hydraulics Atek Makina PCL Sirio Action Butler M&B Engineering Genius KS Tools Armeco Cengar HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems