Masini de insurubat cu impuls cu acumulatori
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Scule electrice, scule cu acumulatori » Masini de insurubat cu impuls cu acumulatori

Masini de insurubat cu impuls cu acumulatori - cuplu 8 - 65 Nm

Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori din seria YZ  de la Yokota, aflate in portofoliul de produse al firmei noastre, sunt puternice, ofera acuratete ridicata si, cel mai importanat nu degaja forte de reactie in timpul insurubarii, fiind alegerea ideala pentru agentii economici industriali, in special acolo unde nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei.
Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori YZ Yokota incorporeaza tehnologie hibrid si reprezinta punctul culminant al calitatii atinse de producatorul japonez.
Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori YBZ Yokota sunt controlate electronic, au traductor de unghi incorporat pentru a asigura un nivel de acuratete foarte ridicat, permit numararea si permit protejarea setarilor cu parola.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pentru a va oferta masina de insurubat cu impuls cu acumulatori Yokota potrivita fiecarei aplicatii.


Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl