Scule pneumatice Dino Paoli – Eximod
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Producatori » Dino Paoli

Dino Paoli


Categorii


Istoria Dino Paoli a inceput in 1968 in Italia si este povestea unei mici companii italiene care, plina de sperante si proiecte, a reusit sa devina un producator de top in Industrie, Moto si Auto. Dino Paoli este acum sinonim cu productia de  masini de insurubat cu impact in intreaga lume.  Dino Paoli Srl demonstreaza ca pasiunea si munca grea pot face din fiecare dorinta realitate.

Motorsport: Determinarea de a urmari obiective noi si curajul de a merge pe cai necunoscute reprezinta cheia succesului lui Paoli in lumea motorsportului. Compania continua sa investeasca in activitati de cercetare si formare educationala, pentru a oferi echipelor de curse solutii inovatoare si pistoale pentru roti mereu adaptate nevoilor specifice ale campionatelor individuale.

Auto: Dino Paoli Srl proiecteaza si vinde chei de impact premium pentru anvelope si ateliere mecanice. Experiența din Formula 1 a dat nastere unor modele capabile sa ofere utilizatorilor cea mai buna tehnologie disponibila. Serviciul de inalta calitate este rezultatul unei politici a companiei bazata pe oameni. In Paoli, toata lumea isi aduce propria contributie: in ceea ce priveste responsabilitatea in gestionarea ciclului de lucru si in ceea ce priveste reciprocitatea in schimbul de informatii si cunostinte.

Industrie: Dino Paoli Srl a dezvoltat o gama de chei de impact special concepute pentru industrie, medii miniere si platforme petroliere. Imbunatatirea calificarilor individuale si a inteligentei in afaceri a permis Dino Paoli sa elaboreze solutiile cele mai eficiente pentru fiecare domeniu de aplicare. Fiabilitatea si puterea produselor Dino Paoli sunt rezultatul contributiei indivizilor, al valorii lor intelectuale si al parteneriatului reciproc.

 

Produse oferite:Rodcraft Yokota Toku Ober Rockair Omer Fasco Pressol Omega Spin Tecna Genius Fima Red Rooster Action Far SMC KS Tools Dynabrade Dino Paoli Apac Prevost DeVilbiss AHCON Atek Makina Compac RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra PCL Butler BVA Hydraulics M&B Engineering Armeco Cengar KTC ECLIPSE MAGNETICS HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems BBG CLAS ATH-Heinl