Scule pneumatice Dino Paoli – Eximod
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Producatori » Dino Paoli

Dino Paoli


Categorii


Istoria Dino Paoli a inceput in 1968 in Italia si este povestea unei mici companii italiene care, plina de sperante si proiecte, a reusit sa devina un producator de top in Industrie, Moto si Auto. Dino Paoli este acum sinonim cu productia de  masini de insurubat cu impact in intreaga lume.  Dino Paoli Srl demonstreaza ca pasiunea si munca grea pot face din fiecare dorinta realitate.

Motorsport: Determinarea de a urmari obiective noi si curajul de a merge pe cai necunoscute reprezinta cheia succesului lui Paoli in lumea motorsportului. Compania continua sa investeasca in activitati de cercetare si formare educationala, pentru a oferi echipelor de curse solutii inovatoare si pistoale pentru roti mereu adaptate nevoilor specifice ale campionatelor individuale.

Auto: Dino Paoli Srl proiecteaza si vinde chei de impact premium pentru anvelope si ateliere mecanice. Experiența din Formula 1 a dat nastere unor modele capabile sa ofere utilizatorilor cea mai buna tehnologie disponibila. Serviciul de inalta calitate este rezultatul unei politici a companiei bazata pe oameni. In Paoli, toata lumea isi aduce propria contributie: in ceea ce priveste responsabilitatea in gestionarea ciclului de lucru si in ceea ce priveste reciprocitatea in schimbul de informatii si cunostinte.

Industrie: Dino Paoli Srl a dezvoltat o gama de chei de impact special concepute pentru industrie, medii miniere si platforme petroliere. Imbunatatirea calificarilor individuale si a inteligentei in afaceri a permis Dino Paoli sa elaboreze solutiile cele mai eficiente pentru fiecare domeniu de aplicare. Fiabilitatea si puterea produselor Dino Paoli sunt rezultatul contributiei indivizilor, al valorii lor intelectuale si al parteneriatului reciproc.

 

Produse oferite:


Produse afisate:
Ordonare dupa:

Unitate mobila Dino Paoli NEW SUSPENSION C.02.0007
pentru utilizare cu masini de insurubat cu impact
de max. 14 kg

 
Detalii
Unitate mobila Dino Paoli IRON C.02.0048
pentru utilizare cu masini de insurubat cu impact
de max. 14 kg
Detalii
Sistem de suspendare Dino Paoli SLIM SUSPENSION C.02.0033
pentru utilizare cu masini de insurubat cu impact
de max. 14 kg
Detalii

1 2 3 4 


Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Dynabrade Dino Paoli DeVilbiss Fasco Omer Far Tecna RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra Prevost KTC Fima SMC ECLIPSE MAGNETICS Apac Pressol Omega Spin AHCON Compac BVA Hydraulics Atek Makina PCL Sirio Action Butler M&B Engineering Genius KS Tools Armeco Cengar