Masini de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×

»
Scule electrice, scule cu acumulatori » Masini de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate

Masini de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate

EXIMOD PNEUMATIC EXPERT va ofera o gama foarte diversificata de masini de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate Red Rooster Industry, cu sistem de oprire automat la atingerea cuplului setat (auto shut-off), de ce mai buna calitate, reprezentand alegerea ideala in unitatile de asamblare din industrie, acolo unde nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei.
Aceste masini de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate sunt disponibile cu cap inchis sau deschis, liniar sau in unghi, cu hexagon de 12, 13, 14 sau 19 mm.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pentru a va oferta masina de insurubat cu impuls shut-off cu acumulatori potrivita fiecarei aplicatii.


Rodcraft Yokota Toku Red Rooster Ober Rockair Dynabrade Dino Paoli DeVilbiss Fasco Omer Far Tecna RCD ITALY NPK SP AIR Mavel Mebra KTC Fima Prevost SMC ECLIPSE MAGNETICS Apac Pressol Omega Spin AHCON Compac BVA Hydraulics Atek Makina PCL Sirio Action Butler M&B Engineering Genius KS Tools Armeco Cengar HEMS Ingersoll Rand RODAC International BV Italmatic Chicago Pneumatic DARI Air Compressors RAD Torque Systems