Articole


»
Noutati » Articole Blog » Top 3 avantaje ale utilizarii masinilor de insurubat cu impact pneumatice in service-urile auto

Top 3 avantaje ale utilizarii masinilor de insurubat cu impact pneumatice in service-urile auto

                                                                         Odata cu instalarea sezonului rece, incepe sa creasca si numarul de cereri pentru echiparea corespunzatoare a autoturismelor. Tot despre echipare vom vorbi si in articolul de astazi, mai exact despre 3 mari avantaje pe care le aduce echiparea service-ului dumneavoastra cu masini de insurubat cu impact pneumatice.
  • Consum redus de energie electrica
Masinile de insurubat cu impact pneumatice functioneaza pe baza de aer comprimat, singurul consumator de energie electrica fiind compresorul. In functie de capacitate, compresorul poate alimenta mai multe scule pneumatice. Tehnologia a evoluat mult in ultimii ani, iar compresoarele au devenit  mult mai performante, avand un consum de energie electrica redus.
Astfel, facturile de energie electrica se vor micsora, iar bugetul economisit poate fi alocat pentru alte obiective ale service-ului dumneavoastra.
  • Sunt usor de utilizat – Munca devine o placere
Masinile de insurubat pneumatice se caracterizeaza printr-un excelent raport putere-greutate, fiind mai usoare si compacte decat sculele electrice obisnuite sau sculele cu acumulatori. Astfel, operatorul poate utiliza sculele pneumatice un timp mai indelungat fara sa oboseasca, fiind alegerea ideala pentru un volum mare de lucru.
Toate acestea au, intr-un final, un impact semnificativ asupra reducerii timpului de lucru si cresterii productivitatii.
Masinile de insurubat cu impact pneumatice functioneaza pe un principiu simplu, avand mai putine componente interne. Intretinerea acestora este un proces simplu, iar atunci cand sunt respectate specificatiile si indrumarile specialistilor, durata de viata este prelungita in mod semnificativ in comparatie cu masinile de insurubat electrice.
Atunci cand vorbim de reparatia sculelor, defectarea unei scule electrice poate genera costuri mari de reparatie atunci cand este vorba de motor sau alte componente importante, ingreunand astfel ritmul de lucru. Pe de alta parte, in cazul sculelor pneumatice, lucrurile sunt mai simple, iar costurile sunt mai reduse. Avand mai putine componente, riscul de a se defecta ceva este mai mic, iar atunci cand se intampla, sunt mai putine piese ce necesita inlocuire.
Pentru a va informa cu privire la alegerea masinilor de insurubat cu impact potrivite volumului de lucru si nevoilor dumneavoastra, va invitam sa completati formularul de contact si sa beneficiati de consultanta tehnica specializata.
Pentru informatii despre service si program, click aici.


↫  inapoi


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza! 
(nu va fi facut public)    
 

Introduceti codul din imagine: