Articole


»
Noutati » Articole Blog » Pompe de gresat pneumatice de calitate superioara

Pompe de gresat pneumatice de calitate superioaraEchipamentele pentru gresat sunt extrem de utile atat in randul utilizatorilor industriali, cat si a celor din domeniul auto. Scopul utilizarii acestora este aplicarea vaselinei intr-un anumit punct printr-o deschizatura mica, de regula un fiting sau niplu de gresare. Fitingul de gresare este un fiting metalic folosit in sistemele mecanice pentru a alimenta cu vaselina un rulment sub presiune de la moderata la ridicata, cu ajutorul unui pistol de gresat. De obicei, pompele de gresat pneumatice sunt prevazute cu carucior pentru mobilitate, furtun de inalta presiune si pistol de aplicare a vaselinei cu articulatie mobila.

Compania noastra va ofera o gama diversificata de pompe pneumatice de gresat, precum si accesorii aferente acestor produse. Pompele pneumatice pentru gresare pot fi achizitionate individual sau in kituri pentru recipiente de diverse capacitati. Produsele pe care vi le punem la dispozitie sunt pentru utilizare profesionala si sunt de cea mai buna calitate, provenind la companii de renume mondial precum Pressol sau Apac.

In prezent, compania Pressol este lider la nivel mondial in productia de echipamente de gresare, alimentare cu ulei proaspat, recuperarea uleiului, alimentare cu motorina sau uree. Pressol ofera o gama diversificata de produse, complexa din punct de vedere al caracteristicilor echipamentelor, dedicata profesionistilor care urmaresc calitatea serviciilor pe care le ofera la randul lor.

Gama de produse comercializata de compania Apac este formata din: pompe pneumatice de gresat, pompe de introdus ulei in trasmisie, recuperatoare de ulei uzat, nebulizatoare si multe alte produse. Aceste echipamente sunt recunoscute la nivel mondial deoarece respecta cele mai stricte norme de calitate.

↫  inapoi


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza! 
(nu va fi facut public)    
 

Introduceti codul din imagine: