Articole


»
Noutati » Articole Blog » Salonul Auto Bucuresti 2019

Salonul Auto Bucuresti 2019


IN PERIOADA 10 – 20 OCTOMBRIE,


COMPANIA NOASTRA VA ASTEAPTA
LA SALONUL AUTO BUCURESTI

 
Va invitam la Salonul Auto Bucuresti 2019 pentru a descoperi gama de scule si echipamente pentru service-uri auto si vulcanizari, pe care compania noastra o furnizeaza, in calitate de importator direct.

Compania noastra va expune produse precum:
  • scule pneumatice profesionale
  • accesorii si consumabile
  • compresoare
  • echipamente hidraulice
  • echipamente de gresat
  • masini de montat/demontat anvelope si masini de echilibrat

Brandurile pe care le vom prezenta la targ sunt:

Rodcraft
 
Pressol
 
Apac
 
Prevost
 
Sirio
 
Fima
 
Omega
 
Omega
 
Ahcon
 
Pcl
 
Genius
 
Fasano
 
 
Evenimentul va avea loc la Romexpo, iar locatia standului nostru va fi in Pavilionul B2, stand B2 – 85. Va asteptam in perioada 10 - 19 octombrie in intervalul 10:00 – 19:00, iar duminica, 20 octombrie, ne puteti gasi intre 10:00 – 18:00! 

Nu ezitati sa ne vizitati pentru a beneficia de promotii speciale si de cele mai bune preturi din 2019 la produsele pe care le comercializam!

 
Aflat la cea de a XVII-a  editie si implinind 26 de ani de la prima sa desfasurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezinta elementul de referinta al pietei auto romanesti. Evenimentul in cadrul caruia au fost prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor imbina experienta editiilor anterioare cu dinamica contextului inovativ si economic actual. Acesta este sustinut de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).
 
Pe durata a 11 zile, vizitatorii Salonului Auto Bucuresti & Accesorii vor beneficia de cele mai bune discounturi din 2019, iar in zona destinata pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto si societatilor de leasing si asigurari vizitatorii vor descoperi peste 1500 de branduri si cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente.

Pentru mai multe detalii si informatii, nu ezitati sa ne contactati


↫  inapoi


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza! 
(nu va fi facut public)    
 

Introduceti codul din imagine: