Articole


»
Noutati » Articole Blog » Tipuri de scule electrice sau cu acumulatori

Tipuri de scule electrice sau cu acumulatori


Folosite de profesionisti in diverse activitati industriale de asamblare, masinile de insurubat cu acumulatori reprezinta solutia ideala in momentele in care aveti nevoie de echipamente puternice, precise si de calitate, fiind ideale in situatiile in care nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei (de exemplu, in interiorul autoturismelor, a cabinelor sau a trenurilor), sculele electrice reprezinta o investitie avantajoasa, de care puteti beneficia mult timp.
 
Eximod Pneumatic Expert comercializeaza intreaga gama de scule industriale cu acumulatori pentru insurubat, precum:
Masini de insurubat cu impact cu acumulatori
Rapide si compacte, masinile de insurubat cu impact sau cu acumulatori sunt ideale in situatiile in care nu este posibila conectarea la o sursa de energie sau acolo unde furtunurile sau cablurile restrictioneaza mult flexibilitatea si realizarea operatiei (de exemplu, in interiorul autoturismelor, a cabinelor sau a trenurilor)
Va punem la dispozitie masini de insurubat cu impact cu acumulatori de cea mai buna calitate pentru utilizare profesionala si industriala, de la importantul producator Red Rooster.
 
Surubelnite shut-off cu acumulatori
Surubelnitele pe care compania noastra vi le pune la dispozitie fac parte din gama Red Rooster si sunt echipate cu un sistem automat de oprire la atingerea cuplului setat (auto shot-off) de calitate superioara. Fiecare surubelnita cu acumulatori Red Rooster pe care compania noastra o distribuie permite reglarea cuplului si reglarea vitezei si este prevazuta cu led care indica corectitudinea insurubarii efectuate.
 
Masini de insurubat cu impuls shut-off cu acumulatori
Compania noastra ofera o gama diversificata de masini de insurubat cu impuls cu acumulatori din gama Red Rooster Industry de cea mai buna calitate, aceste echipamente fiind dotate cu sistem de oprire automat la atingerea cuplului setat (auto shot-off). Masinile de insurubat cu impuls shut-off de la Red Rooster Industry sunt prevazute cu un motor fara perii, nu au forte de reactie in timpul insurubarii si asigura efectuarea insurubarilor la viteze mari cu o acuratete foarte buna.
 
Masini de insurubat cu impuls cu acumulatori
Fiind alegerea ideala pentru agentii economici industriali, masinile insurubat cu impuls cu acumulatori din seria YZ de la Yokota sunt extrem de puternice, ofera o acuratete ridicata si nu degaja forte de reactie in timpul insurubarii. Masinile de insurubat cu impuls cu acumulatori YZ Yokota incorporeaza tehnologia hibrid si reprezinta punctul culminant al calitatii atinse de producatorul japonez.
Seria YBZ a masinilor de insurubat cu impuls cu acumulatori din gama Yokota sunt controlate electronic, sunt prevazute cu un traductor de unghi incorporate pentru a asigura un nivel de acuratete foarte ridicat si nu in ultimul rand, permit numararea si protejarea setarilor cu parola.
 
Sisteme de insurubat cu acumulatori
Compania noastra va pune la dispozitie cele mai performante sisteme de insurubat cu acumulatori de la producatorul japonez de renume mondial Yokota, fiecare astfel de masina avand tehnologie hibrid cu un traductor de cuplu incorporat si cu un codificator de unghi pe axul de antrenare, fiind conectate la un controler.
Sistemele de insurubat cu acumulatori Yokota reprezinta alegerea ideala in unitatile de asamblare din industrie si sunt formate din masini de insurubat cu impuls cu acumulatori, unitate wireless, unitate display si consola de programare.
 
Masini de insurubat unghiulare cu acumulatori
Puteti alege dintr-o gama diversificata de masini de insurubat unghiulare cu acumulatori din gama Red Rooster Industry, echipate cu sistem de oprire automat la atingerea cuplului setat (auto shut-off). Aceste echipamente sunt extrem de compacte si de usoare permitand reglarea cuplului si a vitezei si sunt prevazute cu un motor fara perii.
 
Masini de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate
Reprezentand alegerea ideala in unitatile de asamblare in industrie, masinile de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate fac parte din gama Red Rooster Industry si sunt de o calitate excelenta. Aceste tipuri de masini de insurubat cu acumulatori pentru tije filetate sunt disponibile cu cap inchis sau deschis, liniar sau in unghi, cu hexagon de 12, 13, 14 sau 19 mm.
 
Indiferent de sculele si echipamentele de care aveti nevoie, compania noastra va pune la dispozitie o gama diversificata de produse de calitate de la furnizori de renume mondial, de la scule pneumatice sau compresoare pana la masini de insurubat industriale cu acumulatori.


↫  inapoi


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza! 
(nu va fi facut public)    
 

Introduceti codul din imagine: