Articole


»
Noutati » Produse Noi » Noua RC2277: mai puternica!

Noua RC2277: mai puternica!

RODCRAFT a lansat o noua "incarcare" a Bestiei - deja celebra masina de insurubat cu impact cu patrat de 1/2" RC2277.
Noua Bestie reprezinta punctul culminant al expertizei Rodcraft in ceea ce priveste designul sculelor pneumatice.
Intr-adevar, complet revizuita din punct de vedere al designului, performantelor si materialelor folosite, noua masina de insurubat cu impact RC2277 ofera un echilibru mai bun, o durabilitate crescuta si mai mult confort in utilizare decat oricand.

Oferind un cuplu de 1300 Nm la desfacere, Bestia livreaza suficient cuplu pentru a desface motoare, frane, transmisii si mecanisme de rulare. In continuare este cea mai puternica masina de insurubat cu impact de 1/2" de pe piata. Este echipata cu un patrat de antrenare din otel SN 415 si un motor nou, robust, din otel usor care livreaza mai multa putere fara a creste greutatea sculei. De asemenea, masina este prevazuta cu o intrare aer rotativa 360°, ce impiedica rasucirea furtunului de aer si asigura manevrabilitate optima.

De aceasta data masina de insurubat RC2277 este prevazuta cu carcasa din aluminiu, cu partea din spate ranforsata, pentru a o proteja de socuri si frictiune. In plus, carcasa este rezistenta la actiunea chimicalelor.

Noul design combina confort si ergonomicitate sporite, cu un maner din material compozit, cu insertii din TPR in zona prizei pentru o manevrare perfecta si mai mult control cu o singura mana. Cu trei pozitii de reglare a cuplului la strangere si putere maxima la desfacere, precum si cu un tragaci complet sensibil, aceasta masina ii permite utilizatorului sa optimizeze cu usurinta performanta operatiunii.

Combinatia de durabilitate si design ergonomic fac ca Bestia  sa fie potrivita pentru cele mai dificile aplicatii din service-urile auto sau din industrie. Operatiunile de mecanica generala pot fi terminate mai usor si mai rapid multumita puterii si raportului de performanta al acestei masini. In plus, controlul optim al puterii si capabilitatea de a performa repetitiv lovituri de impact intense, fac la Bestia sa fie alegerea ideala pentru orice vulcanizare auto.

 


↫  inapoi


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza! 
(nu va fi facut public)    
 

Introduceti codul din imagine: